Brilmode

De brillen specialist

Van der geest optiek heeft een uitgebreide collectie monturen, zijn er trots op zoals zij zeggen “de mooiste modellen en kleuren“ in huis hebben, exclusiviteit speelt een grote rol. Zeer regelmatig bezoekt men beurzen en heeft men bezoek van montuur vertegenwoordigers om de collectie aan te vullen.

Het is de jarenlange ervaring en de kunst van het meedenken met de klant om een juiste keuze in type glazen te adviseren, van monofocaal tot multifocaal, van sportbril tot zonnebril en ga zo maar door.

Briltypes

De soorten brillen die wij verkopen

Brilmode

Correctie brillen

Een bril zegt net als de kleding die u draagt, iets over uw stijl. Bij Van der Geest Optiek vindt u dan ook een uitgebreide collectie monturen van topmerken in diverse prijsklassen en stijlen. Stuk voor stuk merken die zichzelf door de tijd heen hebben bewezen op het gebied van design en kwaliteit.

Van der Geest Optiek volgt de laatste trends op het gebied van brillen op de voet. Regelmatig bezoeken wij diverse optiekbeurzen waar de ontwerpers hun laatste modellen presenteren. Bij ons vindt u vooral brillen van merken waarbij pasvorm, design en een goede prijs-kwaliteit verhouding samengaan. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze voor een montuur en adviseren u vakkundig over de juiste brillenglazen. Deze maken wij bovendien zelf passend in onze werkplaats.

Brilmode

Zonnebrillen

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij bieden u nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte aan te schaffen. Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken.

Naast dames- en heren zonnebrillen vindt u bij Van der Geest Optiek ook een leuke, vrolijke collectie kinderzonnebrillen met een goede UV-bescherming. Kinderogen zijn namelijk extra kwetsbaar voor UV-stralen.

brilmode

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Met al onze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes: van heel jong, kleurrijk en opvallend tot monturen die neutraal zijn en volwassen ogen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen en up-to-date houden van deze collectie. 

Brilmode

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van daglenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn. Als er buiten extreme lichtomstandigheden zijn, zullen deze brillenglazen uw ogen hier bescherming tegen bieden. Sportbrillen weerhouden UV-stralen, wind, kou, schittering en water ervan uw ogen te belemmeren of wellicht te beschadigen.

Diensten

Diensten omtrent brillen

Reparaties

Brilreparaties

Kleine brilreparaties: Losse schroefjes vastzetten, zo nodig vervangen van neuspads, brilveren afstellen, oortips aanpassen en reinigen van de bril. Alle kleine reparaties zijn kosteloos. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Dat noemen we de gratis levenslange service

Grote brilreparaties: Zoals het solderen, lassen en lijmen van een breuk of het plaatsen van een nieuw onderdeel nemen meer tijd in beslag. We overleggen samen met u wat de kosten zijn en wanneer u uw gerepareerde bril weer op kunt halen.

Onderhouden

Zelf bril onderhouden

  • Spoel uw bril af onder stromend, handwarm water om zo stof en ander vuil te verwijderen. Reinig daarna de glazen met een bril schoonmaakspray.
  • Gebruik nooit glasreiniger, zeep of andere schoonmaakmiddelen. Dit kan de beschermlaag van het montuur en de glazen beschadigen.
  • Maak gebruik van een brillendoekje, bij voorkeur een microvezel doekje. Tissues of keukenpapier raden wij af, omdat dit mogelijk houtvezels bevat. Dit kan de glazen beschadigen.
  • Leg uw bril nooit op de glazen neer.
  • Bewaar uw bril in een brillenkoker.

Diensten

Onze andere diensten

Naast de diensten omtrent brillen doet Van der Geest Optiek nog veel meer, denk aan contactlenzen of oogzorg.

Lees meer over ons andere diensten door op de onderstaande knop te drukken.