023-5254131

Bureauglazen

Het gebruik van de computer is een vast onderdeel van ons leven geworden, thuis én op het werk.

Vaak en langdurig gebruik maken van de computer vereist ontzettend veel van ons waarbij klachten zoals vermoeide ogen en hoofdpijn bekende symptomen/herkenpunten zijn. Brildragers kunnen bovendien ook nekklachten ervaren, voortkomend uit een onnatuurlijke houding. Ook is een maximale ondersteuning op de korte én middellange afstand gewenst.

Als het enkelvoudige en/of multifocale glas nét tekort schiet, kan het bureau glas een ideale oplossing zijn om alle werkzaamheden uit te blijven voeren zonder gerelateerde klachten en ergonomische beperkingen. Vooral intensieve pc-gebruikers zullen dit glas als bijzonder prettig ervaren.

Dit “multifocale” glas is een glas wat bestaat uit een sterkte voor de korte en middellange afstand. Net als een multifocaal glas bestaat het dus uit een zacht verlopende sterkte alleen is het verte deel niet zo sterk aanwezig als bij een multifocaal glas, zodat er voor de 2 resterende afstanden grotere bruikbare delen overblijven. Een glas met 2 brede zones in plaats van 3 kleinere zones.