Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 20 juni 2022

Einstoffen

Einstoffen is een jong brillen- en modemerk dat in 2008 is opgericht door vier vrienden uit Zwitserland. Destijds hadden ze geen behoefte aan een voorspelbare carrière in het hamsterwiel. Ze wilden een avontuur – in hun eigen kleding en de wereld zien door hun eigen zonnebril.
Zonnebril voor mannen van Einstoffen

Waar de rauwe aard van de Alpen de stedelijke levensstijl ontmoet.

Geïnspireerd door de natuur, kunst, film en muziek hebben ze sindsdien overhemden, brillen, zonnebrillen, T-shirts en Swiss Made horloges gemaakt voor kosmopolitische individualisten met gevoel voor humor. In hun ogen gaan brillen en streetwear, natuur en stedelijkheid, Zwitsers kwaliteitsbewustzijn en een snufje extravagantie heel goed samen. Het ging altijd om originaliteit. Ze voelen zich nog steeds het meest op hun gemak een paar stappen buiten de gebaande paden.

Hun passie ligt bij natuurlijke materialen zoals hout, steen of katoen. Hun passie ligt bij handgemaakte lijsten vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals hout of steen en vormen de hoofdbestanddelen van die organische EINSTOFFEN-stijl. Ze houden er echter niet van om zichzelf te beperken. Ze worden gedreven door passie en het verlangen om te experimenteren kenmerkt ze. Zo hebben ook staal, titanium, katoen of acetaat hun weg gevonden in hun collectie. Omdat alleen door het onbekende te ontmoeten, worden nieuwe en ongewone dingen gecreëerd. Hun tinten en specificaties gemaakt van natuurlijke materialen hebben in totaal vier German Design Awards gewonnen in 2018 en 2019.

Kosmopolitisme, innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid in de omgang met producenten, klanten en zakenpartners zijn belangrijk voor hun. Ze garanderen de kwaliteit van hun producten en zorgen er regelmatig voor dat ze onder eerlijke arbeidsomstandigheden worden geproduceerd.

Optische brillen

Perfect passende ontwerpen die eenvoudige, tijdloze esthetiek combineren met een passie voor detail zijn hun kracht. Of u nu met hout, steen of acetaat werkt, er zit altijd een flinke portie natuur in een EINSTOFFEN-product. Elk model is uniek als de boom of rots waaruit het is gesneden. Dit unieke is wat hun brillen gemeen hebben met onze klanten. Swiss Design zo uniek als jij. Natuurlijke materialen zoals hout, steen of acetaat zijn de belangrijkste componenten voor die organische Einstoffen-look. Toch houden ze ervan om met andere materialen te experimenteren, want door het nieuwe en het andere te omarmen, kunnen ze spannende en ongebruikelijke ontwerpen maken. Hun monturen gemaakt van natuurlijke materialen hebben in totaal vier German Design Awards gewonnen in 2018 en 2019. Hun correctieframes worden zonder correcties geleverd. Neem contact met ons op met betrekking tot de fabricage en plaatsing van correctielenzen.

Zonnebrillen

Hier ontmoet tijdgeest traditie en botst de metropool met de natuur! Hun zonnebrillen zijn iets meer avant-garde en extravaganter dan de corrigerende monturen. Ze maken kleinere oplages om echt stoom af te blazen qua vormen, materialen en lenskleuren. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor hun handgemaakte zonnebrillen. Al hun modellen hebben verstelbare veren gemaakt van Italiaans acetaat, zodat de bril perfect past bij de mooie gezichten van onze klanten. Hun zonnebrillen zijn uitgerust met hoogwaardige anti-reflecterende CR-39 lenzen en UV400-bescherming. Ten slotte bieden Duitse OBE-veerscharnieren de nodige flexibiliteit voor dagelijks gebruik.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.

Sportbrillen

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.