Mexx

Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus. Denk er over na. Zo ben jij hier gekomen, en zo is Mexx hier ook.

mexx - couple - van der Geest Optiek

Het verhaal van Mexx

Sinds 1986

De datum was 1986. De plaats was Amsterdam en de visionair was een man met de naam Rattan Chadha.

In 1986 nam Rattan Chadha zijn twee merken, Moustache, zijn herenmerk (M), en Emanuelle, zijn damesmerk (E), en voegde zich bij hen om een ​​nieuw merk te creëren. Hij bezegelde de wedstrijd met twee kussen (xx): Mexx.

Sindsdien ontwerpen we kwaliteitsmode en accessoires die geïnspireerd zijn op de energie en de drukte van de stad. Onze lijnen zijn Mexx Women, Men, Kids en Accessories maar ook Mexx Scents en Mexx Eyes.

Het leven begint met xx

Sinds 1989 creëren we brillen die een weg vinden in het leven. Monturen die, eenmaal ontdekt, gedragen en geliefd zullen worden en een deel van je leven zullen uitmaken, ongeacht de gelegenheid. Alledaagse brillen voor echte mensen. Mensen die, net als wij, het leven ten volle leven en liever echt zijn dan perfect.

Werkelijk. Denk er over na. Zo ben jij hier, en zo zijn wij hier ook. Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus.

mexx - optische glazen - van der Geest Optiek
mexx - kinderbrillen - van der geest optiek
mexx - vrouw - optische glazen - van der Geest Optiek
mexx - man - zonnebril - van der Geest Optiek