OWP Brillen

Bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve ontwerpen, herdefinieert OWP het idee van hoogwaardige brillenmode op de wereldmarkt.

OWP - man - glasses - eyewear - Van der Geest Optiek

Het verhaal van OWP

Opgericht in 1947

1947: Hans Strätz en Franz Fremuth hebben de “Optische Werke Passau” opgericht.

1950: De optische fabrieken hebben al meer dan 150 mensen in dienst en leveren hun brillen af ​​tot in Soedan.

1960: Alles gaat! In de jaren zestig werden extravagante glazen gemaakt van celluloid gemaakt, die de tijdgeest van een generatie weerspiegelden.

1998: Het gelicentieerde merk Mexx wordt gelanceerd en wordt gevolgd door de segmenten Mexx Sun, Youth en Kids.

2006: Rechttoe rechtaan, van hoge kwaliteit en nobel: OWP lanceerde de gelicentieerde collectie Strenesse en voorzag het nationale voetbalteam van zonnebrillen voor het WK.

2010: Brillen voor individualisten. Met Metropolitan Eyewear breidde OWP zijn portfolio uit met een zelfverzekerd merk voor de vrije geest van de grote stad.

2015: “op Couture GmbH” werd onderdeel van de OWP-groep. Twee traditionele bedrijven die elkaar perfect aanvullen, groeien nu samen.

2017: Na 20 jaar succesvolle licentieverlening kon OWP de wereldwijde merkrechten voor brillen verwerven van Mexx International.

2020: De OWP-groep is uitgebreid door de overname van een ander al lang bestaand bedrijf, Dr. Beck GmbH, en heeft zo zijn portfolio uitgebreid met de merken “FLAIR” en “bx. eyewear”.

Van klassiek/elegant tot stijlvol/verfijnd

De OWP-damescollectie belichaamt de liefde voor detail en stelt de hoogste eisen aan design en kwaliteit.

Of het nu opwindend vrouwelijk, kleurrijk verfijnd of tijdloos elegant is: elk van onze creaties heeft een onweerstaanbaar uniek karakter, waardoor het het perfecte statement is voor de modebewuste vrouw.

Symbiose van technisch verfijning en coole stijl

De herencollectie van OWP richt zich op materialen van de hoogste kwaliteit, technische verfijning en maximaal comfort, gerealiseerd in coole, moderne ontwerpen.

Voor de stijlbewuste man die ook bij de keuze van zijn bril de hoogste kwaliteitsnormen hanteert.

owp te koop bij van der Geest Optiek
owp te koop bij van der Geest Optiek
owp te koop bij van der Geest Optiek
owp te koop bij van der Geest Optiek