Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 31 augustus 2022

PENN&INK N.Y

De geschiedenis van Penn&Ink clothing begint in de jaren zestig in Brooklyn NY: de jonge en rebelse modeontwerper Maureen J. Penn en Stanley Ink, een zoon uit een prominente kleermakersfamilie. En het merk Penn en Ink is geboren.
Penn en ink eyewear - penn&ink te koop bij Van der Geest Optiek - Opticien haarlem noord

Maureen trekt aandacht met haar baanbrekende ontwerpen, maar ze miste alle kennis om het bedrijf PENN&INK N.Y te runnen. Stanley aan de andere kant had alle zakelijke ideeën, maar geen creatieve design vaardigheden.

In 2018 lanceerde het merk PENN&INK N.Y een hoogwaardige brillencollectie, meer dan een aanvulling op de kledingcollecties. In samenwerking met een bril designer zijn er bij lancering 16 modellen gemaakt, 4 kleuren per model. Hedendaags is er nog meer keuze!

De brillencollectie sluit perfect aan bij wat Mauren en Stanley met hun kleding label voor ogen hadden. Het Amerikaanse gevoel voor basics in kleding, mode die zowel ontspannen als comfortabel is, maar toch kosmopolitisch. En ook de New Yorkse wijk Brooklyn onderging de afgelopen jaren een ware transformatie. Met Williamsburg als kloppend hart is het het kruispunt van cultuur geworden, eten en mode. Volledig in lijn met hun kleding- en brillencollectie. Een eigenzinnig merk, met een eigenzinnig verhaal. Boeiend en intrigerend.

Bent u nieuwsgierig naar PENN&INK N.Y? Kom de verschillende correctie en zon monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.

Sportbrillen

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.