023-5254131

Diensten

Beter zien

De hoofdfunctie van de bril blijft toch altijd nog “ goed of beter kunnen zien”. Voorheen ging men eerst naar de oogarts, deze schreeft een brilvoorschrift uit en dan pas kwam de opticien in beeld. Tegenwoordig komt u pas bij de oogarts als de gediplomeerde opticien / optometrist dit nodig acht.

Bij van der geest optiek bent u bij Lian Goverde in goede handen, aan de hand van een uitgebreid optometrisch oogonderzoek komt u samen tot beter zicht. Beter zicht mbt het verzien of beter zicht mbt bijvoorbeeld computer, muziek, sport, lezen.

Ambachtelijk

Het is de jarenlange ervaring en de kunst van het meedenken met de klant om een juiste keuze in type glazen te adviseren, van monofocaal tot multifocaal, van sportbril tot zonnebril en ga zo maar door. Van der geest optiek heeft een uitgebreide collectie monturen, zijn er trots op zoals zij zeggen “de mooiste modellen en kleuren“ in huis hebben, exclusiviteit speelt een grote rol. Zeer regelmatig bezoekt men beurzen en heeft men bezoek van montuur vertegenwoordigers om de collectie aan te vullen.

Van oudsher is brillen maken een ambachtelijk beroep, de bestelde optische glazen moeten uiteindelijk toch ook nog in het uitgezochte montuur geslepen worden! Veel optiensbedrijven laten het slijpen van de glazen over aan centrale glasslijperijen, maar bij van der geest optiek wordt het ambacht in eigen werkplaats uitgevoerd. Dit geeft grotere nauwkeurigheid! En zo vindt met het beroep te mooi om dit ambacht uit te besteden.

Geen bril, maar liever contactlenzen? Wel een bril, maar lenzen dragen tijdens het sporten of “uit-gaan”? Van der geest optiek heeft de juiste kennis in huis.