Selecteer pagina

Brilmode

Zonnebrillen

Bij ons kunt u terecht voor zonnebrillen met of zonder sterkte. We hebben een mooie exclusieve collectie zonnebrillen die helemaal up to date is naar de laatste mode. Daarnaast hebben wij ook fraaie sportzonnebrillen in het assortiment.

Naast dames- en heren zonnebrillen vindt u bij Van der Geest Optiek ook een leuke, vrolijke collectie kinderzonnebrillen met een goede UV-bescherming. Kinderogen zijn namelijk extra kwetsbaar voor UV-stralen.

Brilmode

Zonnebrillen

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij bieden u nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte aan te schaffen. Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken.

Naast dames- en heren zonnebrillen vindt u bij Van der Geest Optiek ook een leuke, vrolijke collectie kinderzonnebrillen met een goede UV-bescherming. Kinderogen zijn namelijk extra kwetsbaar voor UV-stralen.

Met een zonnebril op sterkte behoudt u in alle situaties een scherp zicht. Hoe fel de zon ook schijnt. Vooral bij acties in de sneeuw, met laagstaande zon of een nat wegdek,  kunt deze u letterlijk verblinden. Dat is niet alleen hinderlijk, maar soms zelfs gevaarlijk.

Als u een bril draagt, kies dan voor een zonnebril op sterkte. De zonneglazen op uw sterkte beschermen uw ogen tegen fel licht en gevaarlijke UV-straling. Bovendien zorgt een hoger contrast voor een optimaal zicht. Ideaal voor situaties waarin u snel moet reageren.

Ook kunt u eventueel nog kiezen voor gepolariseerde glazen. Dit is een filter dat de meeste schittering wegneemt en u een rustiger zicht biedt. Kom gerust langs in de winkel om zonnebrillen te passen, onze specialisten geven u graag advies.

monkeyglasses te koop bij van der Geest Optiek - zonnebril model in de zon regina
bollé sportbrillen zonnebril horizontaal
Carven te koop bij Van der Geest Optiek
Carven te koop bij Van der Geest Optiek

Diensten

Diensten omtrent brillen

Reparaties

Brilreparaties

Kleine brilreparaties: Losse schroefjes vastzetten, zo nodig vervangen van neuspads, brilveren afstellen, oortips aanpassen en reinigen van de bril. Alle kleine reparaties zijn kosteloos. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Dat noemen we de gratis levenslange service

Grote brilreparaties: Zoals het solderen, lassen en lijmen van een breuk of het plaatsen van een nieuw onderdeel nemen meer tijd in beslag. We overleggen samen met u wat de kosten zijn en wanneer u uw gerepareerde bril weer op kunt halen.

Onderhouden

Zelf bril onderhouden

  • Spoel uw bril af onder stromend, handwarm water om zo stof en ander vuil te verwijderen. Reinig daarna de glazen met een bril schoonmaakspray.
  • Gebruik nooit glasreiniger, zeep of andere schoonmaakmiddelen. Dit kan de beschermlaag van het montuur en de glazen beschadigen.
  • Maak gebruik van een brillendoekje, bij voorkeur een microvezel doekje. Tissues of keukenpapier raden wij af, omdat dit mogelijk houtvezels bevat. Dit kan de glazen beschadigen.
  • Leg uw bril nooit op de glazen neer.
  • Bewaar uw bril in een brillenkoker.

Diensten

Onze andere diensten

Naast de diensten omtrent brillen doet Van der Geest Optiek nog veel meer, denk aan contactlenzen of oogzorg.

Lees meer over ons andere diensten door op de onderstaande knop te drukken.