Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 13 juli 2022

Bloomdale Eyewear

Bij Bloomdale weten ze zo goed te spelen met kleur dat de brillen haast te vergelijken zijn met het verfpalet van een artistieke kunstenaar. Een palet waarin subtiele kleuren samenkomen en in harmonie met elkaar samenwerken. Door dit spel van kleur weet het label elk design op een subtiele wijze uniek te maken.
Vrouw die glimlachend een Bloomdale Eyewear bril draagt

Bloomdale Eyewear is een wereldwijd gedistribueerd merk van Nederlandse bodem. Bloomdale Eyewear ontwerpt originele brillen/monuter met mooie vormen, fijne details en smaakvolle kleuren. Ze ontwerpen brillen voor mensen die een origineel ontwerp willen dragen, met mooie vormen, leuke details en smaakvolle kleurstellingen.

Het concept en de filosofie van Bloomdale is brillen te produceren die mensen blij maken en mooi laten voelen. Om deze filosofie waar te maken worden de brillen gemaakt van hoogwaardige materialen met opvallende kleuren en patronen.

Dit laatste is goed terug te zien in de bijzondere collectie brillen. De brillen van Bloomdale Eyewear hebben originele vormen, kleuren en patronen en dit is precies wat deze brillen zo aantrekkelijk maakt. De brillen worden gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen wat zorgt voor lang plezier van een bril van Bloomdale Eyewear. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan zowel mannen- als vrouwenbrillen. 

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Oogmeting

Oogmeting

Een oogmeting is het meten van de benodigde brilsterkte. Oogmetingen en andere evaluaties worden uitgevoerd door een gediplomeerd opticien. De oogmeting is altijd gratis als u een montuur, glazen of contactlenzen aanschaft. Onze Senior opticien (MBO Optometrist) heeft al meer dan 40 jaar ervaring.

Monkeyglasses

Monkeyglasses

De bouwstenen voor het Monkey glasses DNA werden in 2009 gelegd, sindsdien is hun ontwerp filosofie “er goed uitzien terwijl je goed doet”. Monkeyglasses hebben een Scandinavische uitstraling en onze brillen zijn ontworpen voor de bewuste consument en bieden een duurzame keuze voor de grote groep mensen die een bril en zonnebril nodig heeft.