Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 13 juli 2022

Bloomdale Eyewear

Bij Bloomdale weten ze zo goed te spelen met kleur dat de brillen haast te vergelijken zijn met het verfpalet van een artistieke kunstenaar. Een palet waarin subtiele kleuren samenkomen en in harmonie met elkaar samenwerken. Door dit spel van kleur weet het label elk design op een subtiele wijze uniek te maken.
Vrouw die glimlachend een Bloomdale Eyewear bril draagt

Bloomdale Eyewear is een wereldwijd gedistribueerd merk van Nederlandse bodem. Dit merk ontwerpt originele Bloomdale brillen met mooie vormen, fijne details en smaakvolle kleuren. Het concept en de filosofie van Bloomdale is brillen te produceren die mensen blij maken en mooi laten voelen. Om deze filosofie waar te maken worden de brillen gemaakt van hoogwaardige materialen met opvallende kleuren en patronen.

Dit laatste is goed terug te zien in de bijzondere collectie brillen. De brillen van Bloomdale Eyewear hebben originele vormen, kleuren en patronen en dit is precies wat deze brillen zo aantrekkelijk maakt. De brillen worden gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen wat zorgt voor lang plezier van een bril van Bloomdale Eyewear. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan zowel mannen- als vrouwenbrillen. 

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe “look”, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

PENN&INK N.Y Eyewear

PENN&INK N.Y Eyewear

De geschiedenis van Penn&Ink clothing begint in de jaren zestig in Brooklyn NY: de jonge en rebelse modeontwerper Maureen J. Penn en Stanley Ink, een zoon uit een prominente kleermakersfamilie. En het merk Penn en Ink is geboren.

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE is een Frans modemerk. Dit wereldberoemde modelabel maakt ook prachtige dames-, heren- en kinderbrillen. Zowel de brillen als de zonnebrillen van PAUL & JOE zijn levendig, fris en een tikkeltje retro.

Morel brillen

Morel brillen

Het verhaal van Morel komt uit een familie die al vier generaties lang brillen maakt. Elke generatie leerde van de vorige en voegde er een eigen ondernemersvisie aan toe.