Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 13 juli 2022

Bloomdale Eyewear

Bij Bloomdale weten ze zo goed te spelen met kleur dat de brillen haast te vergelijken zijn met het verfpalet van een artistieke kunstenaar. Een palet waarin subtiele kleuren samenkomen en in harmonie met elkaar samenwerken. Door dit spel van kleur weet het label elk design op een subtiele wijze uniek te maken.
Vrouw die glimlachend een Bloomdale Eyewear bril draagt

Bloomdale Eyewear is een wereldwijd gedistribueerd merk van Nederlandse bodem. Bloomdale Eyewear ontwerpt originele brillen/monuter met mooie vormen, fijne details en smaakvolle kleuren. Ze ontwerpen brillen voor mensen die een origineel ontwerp willen dragen, met mooie vormen, leuke details en smaakvolle kleurstellingen.

Het concept en de filosofie van Bloomdale is brillen te produceren die mensen blij maken en mooi laten voelen. Om deze filosofie waar te maken worden de brillen gemaakt van hoogwaardige materialen met opvallende kleuren en patronen.

Dit laatste is goed terug te zien in de bijzondere collectie brillen. De brillen van Bloomdale Eyewear hebben originele vormen, kleuren en patronen en dit is precies wat deze brillen zo aantrekkelijk maakt. De brillen worden gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen wat zorgt voor lang plezier van een bril van Bloomdale Eyewear. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan zowel mannen- als vrouwenbrillen. 

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.

Sportbrillen

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.