Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 21 februari 2023

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.
Sportbrillen te koop bij Van der Geest Optiek in Haarlem - Cebe en Bollé

Als er buiten extreme lichtomstandigheden zijn, zullen deze brillenglazen uw ogen hier bescherming tegen bieden. Sportbrillen weerhouden UV-stralen, wind, kou, schittering en water ervan uw ogen te belemmeren of wellicht te beschadigen.

Doordat een sportbril een licht gewicht en perfecte pasvorm heeft, zal de aanwezigheid van de bril amper merkbaar zijn. Ook zullen onverwachte bewegingen of trillingen er niet voor zorgen dat de bril afzakt.

Er zijn natuurlijk veel uiteenlopende sporten te beoefenen, en het is van belang dat de sportbril goed past bij jouw sportactiviteit. Van der Geest Optiek kunt u hierbij optimaal adviseren. De brillenglazen hebben specifieke functionele kleuren, met als doel jouw zicht en daarmee jouw sportprestaties te verbeteren. Wij hebben merken zoals Cébé en Bollé

Bent u opzoek naar een sportbril die perfect past bij uw sport. Kom dan eens bij ons langs en ontdek de verschillende sportbrillen vandaag nog! Maak een afspraak via onze contactpagina of kom gezellig spontaan langs bij onze winkel.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Morel brillen

Morel brillen

Het verhaal van Morel komt uit een familie die al vier generaties lang brillen maakt. Elke generatie leerde van de vorige en voegde er een eigen ondernemersvisie aan toe.

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.