Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 20 februari 2023

Zonnebrillen

Of je nu op het strand, in de stad of in de bergen bent, een goede zonnebril is niet alleen een mode-accessoire, maar ook een essentieel onderdeel van je dagelijkse bescherming tegen de zon. Bij onze winkel hebben we een breed scala aan zonnebrillen van de hoogste kwaliteit, die niet alleen stijlvol zijn, maar ook effectief beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
Zonnebrillen te koop bij Van der Geest Optiek - Opticien in Haarlem Noord 22

Een opticien in Haarlem met een groot assortiment aan zonnebrillen van speciale merken? Dan kunt u het beste bij Van der Geest Optiek langsgaan. We hebben een mooie collectie zonnebrillen die helemaal up to date is naar de laatste mode met exclusieve merken als Morel, PENN&INK N.Y en Paul & Joe. Tevens hebben wij in de winkel in Haarlem een eigen huiscollectie zonnebrillen die zich kenmerkt als stijlvol en modieus al vanaf 99 euro!

Naast dames- en heren zonnebrillen vindt u bij Van der Geest Optiek ook een kleine maar super leuke, vrolijke collectie kinderzonnebrillen met een goede UV-bescherming. Kinderogen zijn namelijk extra kwetsbaar voor UV-stralen dus belangrijk om een goed passende zonnebril voor uw zoon of dochter te kopen. Ook voor sport zonnebrillen kunt u bij ons terecht uitgerust met spiegelglas en/of gepolariseerd.

Zonnebril op sterkte

Al vele jaren kunt u voor moderne zonnebrillen terecht in onze winkel in Haarlem. Fraaie modellen die er niet alleen prachtig uitzien, maar die ook omgetoverd kan worden in een zonnebril op sterkte. Met een zonnebril op sterkte behoudt u in alle situaties een scherp zicht. Hoe fel de zon ook schijnt. Vooral bij acties in de sneeuw, met laagstaande zon of een nat wegdek,  kunt deze u letterlijk verblinden. Dat is niet alleen hinderlijk, maar soms zelfs gevaarlijk.

Als u een bril draagt, kies dan voor een zonnebril op sterkte. De zonneglazen op uw sterkte beschermen uw ogen tegen fel licht en gevaarlijke UV-straling. Bovendien zorgt een hoger contrast voor een optimaal zicht. Ideaal voor situaties waarin u snel moet reageren.

Ook kunt u eventueel nog kiezen voor gepolariseerde glazen. Dit is een filter dat de meeste schittering wegneemt en u een rustiger zicht biedt. Kom gerust langs in de winkel om zonnebrillen te passen, onze specialisten geven u graag advies.

Of je nu op zoek bent naar een trendy design voor een dagje uit of een sportieve zonnebril voor je volgende avontuur, we hebben voor elke smaak en elke gelegenheid de perfecte zonnebril. Kom bij ons langs en ontdek onze collectie vandaag nog! Maak een afspraak via onze contactpagina of kom gezellig spontaan langs bij onze winkel.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Mexx Eyes

Mexx Eyes

Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus. Denk er over na. Zo ben jij hier gekomen, en zo is Mexx hier ook.

Morel brillen

Morel brillen

Het verhaal van Morel komt uit een familie die al vier generaties lang brillen maakt. Elke generatie leerde van de vorige en voegde er een eigen ondernemersvisie aan toe.

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.