Selecteer pagina

Brilmode

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang.

Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Briltypes

De soorten brillen die wij verkopen voor kinderen

Brilmode

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Met al onze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes: van heel jong, kleurrijk en opvallend tot monturen die neutraal zijn en volwassen ogen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen en up-to-date houden van deze collectie.

 

Brilmode

Kinderzonnebrillen

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Naast dames- en heren zonnebrillen vindt u bij Van der Geest Optiek ook een leuke, vrolijke collectie kinderzonnebrillen met een goede UV-bescherming. Kinderogen zijn namelijk extra kwetsbaar voor UV-stralen.

Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken.

Kinderbril red jongen glad haar wit
Kinderbril red alle kinderen bij elkaar
Kinderbril red jongen krullen
Kinderbril red meisje lachend

Diensten

Diensten omtrent brillen

Reparaties

Brilreparaties

Kleine brilreparaties: Losse schroefjes vastzetten, zo nodig vervangen van neuspads, brilveren afstellen, oortips aanpassen en reinigen van de bril. Alle kleine reparaties zijn kosteloos. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Dat noemen we de gratis levenslange service

Grote brilreparaties: Zoals het solderen, lassen en lijmen van een breuk of het plaatsen van een nieuw onderdeel nemen meer tijd in beslag. We overleggen samen met u wat de kosten zijn en wanneer u uw gerepareerde bril weer op kunt halen.

Onderhouden

Zelf bril onderhouden

  • Spoel uw bril af onder stromend, handwarm water om zo stof en ander vuil te verwijderen. Reinig daarna de glazen met een bril schoonmaakspray.
  • Gebruik nooit glasreiniger, zeep of andere schoonmaakmiddelen. Dit kan de beschermlaag van het montuur en de glazen beschadigen.
  • Maak gebruik van een brillendoekje, bij voorkeur een microvezel doekje. Tissues of keukenpapier raden wij af, omdat dit mogelijk houtvezels bevat. Dit kan de glazen beschadigen.
  • Leg uw bril nooit op de glazen neer.
  • Bewaar uw bril in een brillenkoker.

Diensten

Onze andere diensten

Naast de diensten omtrent brilmode doet Van der Geest Optiek nog veel meer, denk aan contactlenzen of oogzorg.

Lees meer over ons andere diensten door op de onderstaande knop te drukken.