Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 7 juli 2022

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE is een Frans modemerk. Dit wereldberoemde modelabel maakt ook prachtige dames-, heren- en kinderbrillen. Zowel de brillen als de zonnebrillen van PAUL & JOE zijn levendig, fris en een tikkeltje retro.
Foto van een heer die een Paul & Joe correctiebril op heeft. Paul & Joe brillen zijn te koop bij Van der Geest Optiek.

PAUL & JOE eyewear onderscheidt zich door unieke details aan de binnenzijde van het montuur aan te brengen waardoor de buitenkant van het montuur een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter uitstraalt. bescheiden logo gebruik, zeer fraai plaatmateriaal en een geraffineerde pasvorm staan garant voor een perfecte uitstraling. De kleuren zijn trendy en de brillen zijn afgewerkt met een verfijning waar een modelbouwer jaloers op zou zijn.

Sophie Albou is het brein achter PAUL & JOE; het merk is genoemd naar haar twee zoontjes en haar eigen persoonlijkheid is terug te zien in de collectie. De damesmodellen zijn geschikt voor zelfstandige vrouwen die weigeren zich aan te passen aan de grote massa, de herenbrillen zijn wat stoerder maar net zo kleurrijk en speels. Sinds kort zijn er ook frisse kinderbrillen van PAUL & JOE op de markt, genaamd Little PAUL & JOE.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe “look”, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

PENN&INK N.Y Eyewear

PENN&INK N.Y Eyewear

De geschiedenis van Penn&Ink clothing begint in de jaren zestig in Brooklyn NY: de jonge en rebelse modeontwerper Maureen J. Penn en Stanley Ink, een zoon uit een prominente kleermakersfamilie. En het merk Penn en Ink is geboren.

Bloomdale Eyewear

Bloomdale Eyewear

Bij Bloomdale weten ze zo goed te spelen met kleur dat de brillen haast te vergelijken zijn met het verfpalet van een artistieke kunstenaar. Een palet waarin subtiele kleuren samenkomen en in harmonie met elkaar samenwerken. Door dit spel van kleur weet het label elk design op een subtiele wijze uniek te maken.

Morel brillen

Morel brillen

Het verhaal van Morel komt uit een familie die al vier generaties lang brillen maakt. Elke generatie leerde van de vorige en voegde er een eigen ondernemersvisie aan toe.