Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 22 juni 2022

Line Art CHARMANT

Line Art CHARMANT, een prachtig orkest van technologie en kunst, design en inspiratie, is een superieur brillenmerk voor liefhebbers van schoonheid en uitmuntendheid. Geïnspireerd door de geest van muziek, drukt elk kostbaar frame een melodieuze mix van sereniteit en levensvreugde uit.
Line Art Charmant te koop bij Van der Geest Optiek

Mogelijk gemaakt door Gepassioneerde mensen

Charmant Group wilt ervoor zorgen dat mensen die een bril nodig hebben, kunnen kiezen voor een bril die ultiem comfort biedt en tegelijkertijd hun zicht beschermt.

Dit is de uitdaging die alle Charmant-medewerkers met succes en met plezier hebben aangegaan sinds de oprichting van het bedrijf iets meer dan 60 jaar geleden. Het is ook de reden waarom we zijn uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van brillen in zowel Japan als de rest van de wereld.

Met als doel productkwaliteit te realiseren en in te spelen op de vraag van de consument, werd Line Art CHARMANT gelanceerd in 2009 (2010 in Europa en de VS). Line Art CHARMANT schenkt frame-comfort dat u moet voelen om te geloven. Klanten uiten consequent hun verbazing over de lichte aanraking, stabiliteit en indrukwekkende pasvorm van Line Art CHARMANT-monturen.

Maar lichtheid alleen zonder een perfecte pasvorm is zinloos. Een sleutelfactor bij de superieure ontwikkeling van brillen is het handhaven van de lenspositie om een ​​goede zichtcorrectie mogelijk te maken. We zijn Line Art CHARMANT gestart omdat ze een collectie wilden bieden die allround “ultiem draagcomfort” biedt. Van de zachte omhelzing van de slapen tot de stabiliteit achter de oren, ze hebben de unieke ideeën tot in de kleinste details geïmplementeerd.

In de 10 plus jaar sinds de komst van Line Art CHARMANT is de collectie enorm gegroeid en bestaat momenteel uit 6 tempellijnen die in Europa en de VS worden verkocht. Tegenwoordig worden Line Art CHARMANT-monturen gedragen door klanten in ongeveer 100 landen over de hele wereld. Klanten die het superieure comfort waarderen, kopen vervolgens tweede en derde paar en zeggen dat ze niet zonder kunnen.

Unieke materialen en geavanceerde technologie

De sleutel tot het comfort van Line Art CHARMANT ligt in de flexibiliteit van het materiaal en hoe het zachtjes terugveert, waarbij optimale druk wordt uitgeoefend om het hoofd van de drager lichtjes te omhelzen. Toen Charmant Group aan de Line Art CHARMANT-reis begon, kon geen enkele conventionele metaallegering bieden wat ze nodig hadden. Er was iets heel anders en radicaals voor nodig. De zoektocht naar zo’n metaal bracht ze ertoe een totaal nieuwe grondstof uit te vinden.

Een achtjarig gezamenlijk ontwikkelingsproject met het Institute for Materials van Tohoku University resulteerde in datzelfde materiaal: Excellence Titan. Excellentie Titan-monturen zijn buitengewoon licht en geven een verbazingwekkende flexibiliteit door uit te rekken en terug te keren naar hun oorspronkelijke vorm wanneer ze worden aangebracht en verwijderd. Met brillenpoten die volledig zijn samengesteld uit Excellence Titan, bieden Line Art CHARMANT-monturen de drager ultiem, langdurig comfort terwijl de corrigerende lenzen goed op hun plaats blijven.

De originele Line Art CHARMANT-designlook gaat verder dan comfort en draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht van het merk. De tempels (verwijzend naar de “armen” van uw montuur en bevinden zich aan de zijkanten van uw hoofd) hebben een mix van golvende vormen, ritmische accenten en overvloedige kleurvariaties die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook zorgvuldig zijn uitgevoerd om de eigenschappen van Excellence Titan te maximaliseren. Deze ingewikkelde ontwerpen worden gevormd met behulp van onze gepatenteerde laser-microlas-technologie, waardoor letterlijke kunstwerken ontstaan. Alleen de stijlen die het hoogste draagcomfort perfect combineren met een opvallende schoonheid, zijn de naam Line Art CHARMANT waardig.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe “look”, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

PENN&INK N.Y Eyewear

PENN&INK N.Y Eyewear

De geschiedenis van Penn&Ink clothing begint in de jaren zestig in Brooklyn NY: de jonge en rebelse modeontwerper Maureen J. Penn en Stanley Ink, een zoon uit een prominente kleermakersfamilie. En het merk Penn en Ink is geboren.

Bloomdale Eyewear

Bloomdale Eyewear

Bij Bloomdale weten ze zo goed te spelen met kleur dat de brillen haast te vergelijken zijn met het verfpalet van een artistieke kunstenaar. Een palet waarin subtiele kleuren samenkomen en in harmonie met elkaar samenwerken. Door dit spel van kleur weet het label elk design op een subtiele wijze uniek te maken.

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE is een Frans modemerk. Dit wereldberoemde modelabel maakt ook prachtige dames-, heren- en kinderbrillen. Zowel de brillen als de zonnebrillen van PAUL & JOE zijn levendig, fris en een tikkeltje retro.