Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Brilmode

Veiligheidsbril op sterkte

Bent u op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor uzelf of uw medewerkers? Wij hebben de meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen.

Met keuze uit enkelvoudige glazen of multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft u of uw medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan bij ons in de winkel.

Briltypes

De soorten brillen die wij verkopen als veiligheidsbril

Brilmode

Veiligheidsbril op sterkte

Bent u werkzaam in de bouw, chemie of gezondheidszorg? Dan kunnen de ogen worden blootgesteld aan verschillende soorten risico’s. Voor een optimale veiligheid levert Van der Geest Optiek gecertificeerde veiligheidsbrillen met sterkte. Deze veiligheidsbrillen vallen onder persoonlijke beschermingsmiddelen.

Van een werkplek verwacht u dat u er veilig kunt werken. Maar wanneer uw zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met onze veiligheidsbrillen op sterkte bieden we de meest comfortabele veiligheidsbril met correctieglazen voor de beste prijs.

Brilmode

Wij vinden dat de glazen van onze veiligheidsbrillen van de allerbeste kwaliteit zijn. Ze zijn van zeer hoogwaardig kunststof, ze zijn sterk en hebben een hoge optische kwaliteit, die in alle werkgebieden meerwaarde biedt ten opzichte van de traditionele glastypes.

Daarnaast is het draagcomfort van onze veiligheidsbril op sterkte voor de brildrager hoog door het zeer lage gewicht van het glas.

Diensten

Diensten omtrent brillen

Reparaties

Brilreparaties

Kleine brilreparaties: Losse schroefjes vastzetten, zo nodig vervangen van neuspads, brilveren afstellen, oortips aanpassen en reinigen van de bril. Alle kleine reparaties zijn kosteloos. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Dat noemen we de gratis levenslange service

Grote brilreparaties: Zoals het solderen, lassen en lijmen van een breuk of het plaatsen van een nieuw onderdeel nemen meer tijd in beslag. We overleggen samen met u wat de kosten zijn en wanneer u uw gerepareerde bril weer op kunt halen.

Onderhouden

Zelf bril onderhouden

  • Spoel uw bril af onder stromend, handwarm water om zo stof en ander vuil te verwijderen. Reinig daarna de glazen met een bril schoonmaakspray.
  • Gebruik nooit glasreiniger, zeep of andere schoonmaakmiddelen. Dit kan de beschermlaag van het montuur en de glazen beschadigen.
  • Maak gebruik van een brillendoekje, bij voorkeur een microvezel doekje. Tissues of keukenpapier raden wij af, omdat dit mogelijk houtvezels bevat. Dit kan de glazen beschadigen.
  • Leg uw bril nooit op de glazen neer.
  • Bewaar uw bril in een brillenkoker.

Diensten

Onze andere diensten

Naast de diensten omtrent brilmode doet Van der Geest Optiek nog veel meer, denk aan contactlenzen of oogzorg.

Lees meer over ons andere diensten door op de onderstaande knop te drukken.