Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 22 juni 2022

OWP

Bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve ontwerpen, herdefinieert OWP het idee van hoogwaardige brillenmode op de wereldmarkt.
OWP te koop bij Van der Geest Optiek

Opgericht in 1947

  • 1947: Hans Strätz en Franz Fremuth hebben de “Optische Werke Passau” opgericht.
  • 1950: De optische fabrieken hebben al meer dan 150 mensen in dienst en leveren hun brillen af ​​tot in Soedan.
  • 1960: Alles gaat! In de jaren zestig werden extravagante glazen gemaakt van celluloid gemaakt, die de tijdgeest van een generatie weerspiegelden.
  • 1998: Het gelicentieerde merk Mexx wordt gelanceerd en wordt gevolgd door de segmenten Mexx Sun, Youth en Kids.
  • 2006: Rechttoe rechtaan, van hoge kwaliteit en nobel: OWP lanceerde de gelicentieerde collectie Strenesse en voorzag het nationale voetbalteam van zonnebrillen voor het WK.
  • 2010: Brillen voor individualisten. Met Metropolitan Eyewear breidde OWP zijn portfolio uit met een zelfverzekerd merk voor de vrije geest van de grote stad.
  • 2015: “op Couture GmbH” werd onderdeel van de OWP-groep. Twee traditionele bedrijven die elkaar perfect aanvullen, groeien nu samen.
  • 2017: Na 20 jaar succesvolle licentieverlening kon OWP de wereldwijde merkrechten voor brillen verwerven van Mexx International.
  • 2020: De OWP-groep is uitgebreid door de overname van een ander al lang bestaand bedrijf, Dr. Beck GmbH, en heeft zo zijn portfolio uitgebreid met de merken “FLAIR” en “bx. eyewear”.

Van klassiek/elegant tot stijlvol/verfijnd

De OWP-damescollectie belichaamt de liefde voor detail en stelt de hoogste eisen aan design en kwaliteit.

Of het nu opwindend vrouwelijk, kleurrijk verfijnd of tijdloos elegant is: elk van onze creaties heeft een onweerstaanbaar uniek karakter, waardoor het het perfecte statement is voor de modebewuste vrouw.

Symbiose van technisch verfijning en coole stijl

De herencollectie van OWP richt zich op materialen van de hoogste kwaliteit, technische verfijning en maximaal comfort, gerealiseerd in coole, moderne ontwerpen.

Voor de stijlbewuste man die ook bij de keuze van zijn bril de hoogste kwaliteitsnormen hanteert.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Oogmeting

Oogmeting

Een oogmeting is het meten van de benodigde brilsterkte. Oogmetingen en andere evaluaties worden uitgevoerd door een gediplomeerd opticien. De oogmeting is altijd gratis als u een montuur, glazen of contactlenzen aanschaft. Onze Senior opticien (MBO Optometrist) heeft al meer dan 40 jaar ervaring.

Monkeyglasses

Monkeyglasses

De bouwstenen voor het Monkey glasses DNA werden in 2009 gelegd, sindsdien is hun ontwerp filosofie “er goed uitzien terwijl je goed doet”. Monkeyglasses hebben een Scandinavische uitstraling en onze brillen zijn ontworpen voor de bewuste consument en bieden een duurzame keuze voor de grote groep mensen die een bril en zonnebril nodig heeft.