Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 22 juni 2022

OWP

Bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve ontwerpen, herdefinieert OWP het idee van hoogwaardige brillenmode op de wereldmarkt.
OWP te koop bij Van der Geest Optiek

Opgericht in 1947

  • 1947: Hans Strätz en Franz Fremuth hebben de “Optische Werke Passau” opgericht.
  • 1950: De optische fabrieken hebben al meer dan 150 mensen in dienst en leveren hun brillen af ​​tot in Soedan.
  • 1960: Alles gaat! In de jaren zestig werden extravagante glazen gemaakt van celluloid gemaakt, die de tijdgeest van een generatie weerspiegelden.
  • 1998: Het gelicentieerde merk Mexx wordt gelanceerd en wordt gevolgd door de segmenten Mexx Sun, Youth en Kids.
  • 2006: Rechttoe rechtaan, van hoge kwaliteit en nobel: OWP lanceerde de gelicentieerde collectie Strenesse en voorzag het nationale voetbalteam van zonnebrillen voor het WK.
  • 2010: Brillen voor individualisten. Met Metropolitan Eyewear breidde OWP zijn portfolio uit met een zelfverzekerd merk voor de vrije geest van de grote stad.
  • 2015: “op Couture GmbH” werd onderdeel van de OWP-groep. Twee traditionele bedrijven die elkaar perfect aanvullen, groeien nu samen.
  • 2017: Na 20 jaar succesvolle licentieverlening kon OWP de wereldwijde merkrechten voor brillen verwerven van Mexx International.
  • 2020: De OWP-groep is uitgebreid door de overname van een ander al lang bestaand bedrijf, Dr. Beck GmbH, en heeft zo zijn portfolio uitgebreid met de merken “FLAIR” en “bx. eyewear”.

Van klassiek/elegant tot stijlvol/verfijnd

De OWP-damescollectie belichaamt de liefde voor detail en stelt de hoogste eisen aan design en kwaliteit.

Of het nu opwindend vrouwelijk, kleurrijk verfijnd of tijdloos elegant is: elk van onze creaties heeft een onweerstaanbaar uniek karakter, waardoor het het perfecte statement is voor de modebewuste vrouw.

Symbiose van technisch verfijning en coole stijl

De herencollectie van OWP richt zich op materialen van de hoogste kwaliteit, technische verfijning en maximaal comfort, gerealiseerd in coole, moderne ontwerpen.

Voor de stijlbewuste man die ook bij de keuze van zijn bril de hoogste kwaliteitsnormen hanteert.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.

Sportbrillen

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.