Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 22 juni 2022

OWP

Bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve ontwerpen, herdefinieert OWP het idee van hoogwaardige brillenmode op de wereldmarkt.
OWP brillen te koop bij Van der Geest Optiek in Haarlem

Opgericht in 1947

  • 1947: Hans Strätz en Franz Fremuth hebben de “Optische Werke Passau” opgericht.
  • 1950: De optische fabrieken hebben al meer dan 150 mensen in dienst en leveren hun brillen af ​​tot in Soedan.
  • 1960: Alles gaat! In de jaren zestig werden extravagante glazen gemaakt van celluloid gemaakt, die de tijdgeest van een generatie weerspiegelden.
  • 1998: Het gelicentieerde merk Mexx wordt gelanceerd en wordt gevolgd door de segmenten Mexx Sun, Youth en Kids.
  • 2006: Rechttoe rechtaan, van hoge kwaliteit en nobel: OWP lanceerde de gelicentieerde collectie Strenesse en voorzag het nationale voetbalteam van zonnebrillen voor het WK.
  • 2010: Brillen voor individualisten. Met Metropolitan Eyewear breidde OWP zijn portfolio uit met een zelfverzekerd merk voor de vrije geest van de grote stad.
  • 2015: “op Couture GmbH” werd onderdeel van de OWP-groep. Twee traditionele bedrijven die elkaar perfect aanvullen, groeien nu samen.
  • 2017: Na 20 jaar succesvolle licentieverlening kon OWP de wereldwijde merkrechten voor brillen verwerven van Mexx International.
  • 2020: De OWP-groep is uitgebreid door de overname van een ander al lang bestaand bedrijf, Dr. Beck GmbH, en heeft zo zijn portfolio uitgebreid met de merken “FLAIR” en “bx. eyewear”.

Van klassiek/elegant tot stijlvol/verfijnd

De OWP-damescollectie belichaamt de liefde voor detail en stelt de hoogste eisen aan design en kwaliteit.

Of het nu opwindend vrouwelijk, kleurrijk verfijnd of tijdloos elegant is: elk van onze creaties heeft een onweerstaanbaar uniek karakter, waardoor het het perfecte statement is voor de modebewuste vrouw.

Symbiose van technisch verfijning en coole stijl

De herencollectie van OWP richt zich op materialen van de hoogste kwaliteit, technische verfijning en maximaal comfort, gerealiseerd in coole, moderne ontwerpen.

Voor de stijlbewuste man die ook bij de keuze van zijn bril de hoogste kwaliteitsnormen hanteert.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe “look”, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

PENN&INK N.Y Eyewear

PENN&INK N.Y Eyewear

De geschiedenis van Penn&Ink clothing begint in de jaren zestig in Brooklyn NY: de jonge en rebelse modeontwerper Maureen J. Penn en Stanley Ink, een zoon uit een prominente kleermakersfamilie. En het merk Penn en Ink is geboren.

Bloomdale Eyewear

Bloomdale Eyewear

Bij Bloomdale weten ze zo goed te spelen met kleur dat de brillen haast te vergelijken zijn met het verfpalet van een artistieke kunstenaar. Een palet waarin subtiele kleuren samenkomen en in harmonie met elkaar samenwerken. Door dit spel van kleur weet het label elk design op een subtiele wijze uniek te maken.

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE is een Frans modemerk. Dit wereldberoemde modelabel maakt ook prachtige dames-, heren- en kinderbrillen. Zowel de brillen als de zonnebrillen van PAUL & JOE zijn levendig, fris en een tikkeltje retro.