rEviews

De klant is koning

Voor onze winkel hebben we vooral gekozen voor monturen van zelfstandige merken. Gericht op de monturen, het ambacht, de mooie materialen/glazen en de historie van de leveranciers. Mede hierdoor kunnen wij de beste combinatie van service en kwaliteit bieden en dat is te zien aan de klanten die met een glimlach onze winkel weer verlaten.

Omdat Van der Geest Optiek zich focust op een kleine doelgroep kunnen wij ons maximaal inzetten voor ieder individueel. Persoonlijk advies om zo een hechte band met onze klanten te krijgen. Kom ook eens langs onze winkel en proef onze gastvrijheid.

Als u al bekent bent met ons, dan waarderen wij het heel erg als u een goede review achterlaat.

Van der Geest Optiek
4.9
Gebaseerd op 69 beoordelingen
powered by Google
Koos Koet
Koos Koet
14:25 18 Jun 22
Wij zijn al meer dan 30 jaar klant bij van der geest optiek. Wij zijn altijd prima en snel geholpen. De adviezen die ze gaven over de nieuwe brillen glazen etc maar ook over de gezondheid van de ogen waren prima.
Lida Veenstra
Lida Veenstra
13:46 16 Jun 22
Het is altijd best een dingetje van opticien te veranderen,Wat goed is goed toch?Maar ja om nou elke keer naar Arnhem af te reizen is ook weer zoiets.Dus zag ik daar toch een mooie bril in de etalage!Om een lang verhaal kort te... houden; wat een top zaak met mooie brillen en nog veel eerlijke vakkennis ook.De koffie heb ik wel gemist. 😂Hier geldt voor van der Geest optiek: klein maar fijn!Waanzinnige eerlijke service van Lian, haar man Roy en hun zoon!Je gaat daar met een glimlach de deur uit!lees verder
The Full Concert Guys
The Full Concert Guys
13:27 10 Jun 22
Super snelle en vriendelijke service!Pootje van mijn zonnebril was losgekomen en was er binnen één minuut weer opgezet!
joystick overdrive
joystick overdrive
17:54 22 May 22
Small family business, quality eyewear, exceptional service!
Laura Geerars
Laura Geerars
10:49 18 May 22
Hele fijne service en goed geadviseerd. Heel erg bedankt voor de hulp!
Christiaan De Vries
Christiaan De Vries
11:41 23 Apr 22
Zéér hulpvaardig en een bedrijf met aandacht voor je wensen!
Renske van Nieuwkerk - de Wijs
Renske van Nieuwkerk - de Wijs
15:14 06 Apr 22
Super goed geholpen. Ik had een zonnebril gekregen van een andere winkel en de werknemers hier hebben hem gratis voor mij versteld. Ontzettend vriendelijk en fijne winkel!
Leon Karst
Leon Karst
10:22 23 Mar 22
Met een zonnebril, die niet bij deze winkel is aangeschaft, langsgegaan voor kleine reparatie. Zonder afspraak wordt er tijd gemaakt en kon ik de bril 15 minuten later ophalen. Klantvriendelijkheid waar een voorbeeld aan genomen kan worden.
Anton De Bruin
Anton De Bruin
14:26 19 Mar 22
Goed advies bij aanschaf van een bril maar ook hele fijne after sale service zoals reparatie van mijn sportbril.
Marianne Hofstee
Marianne Hofstee
08:25 11 Mar 22
Excellent craftsmanship with very friendly and patient service. I have been a "problem" customer yet they remained courteous, kind and professional.I highly recommend this place!
Maranon Swasey
Maranon Swasey
13:50 04 Jan 22
Wonderful experience here. They were happy to accommodate me in English and were very kind and relaxed. Explained everything thoroughly with fair prices. I even got a same day appointment! I highly recommend this place.
Sander Koster
Sander Koster
16:05 03 Dec 21
Al sinds mijn eerste bril kom ik bij van der Geest optiek. Iedere keer weer wordt je bij van der Geest professioneel en vriendelijk geholpen. Ook vandaag weer blij met mijn nieuwe bril, wederom bedankt voor de klantgerichte service!
Mo Mooij
Mo Mooij
16:09 02 Dec 21
Hartstikke vriendelijke mensen, Ik kwam er voor het eerst en werd goed en professioneel geholpen van de oog test t/m het uitzoeken van de bril .
Graham
Graham
10:55 25 Nov 21
Very nice shop, great service with friendly owners. I have gotten eye checks and glasses here and I was very satisfied. Highly recommended!
Paulina Lebowska
Paulina Lebowska
19:13 26 Oct 21
Very nice and quick service, my glasses fit again, Thank You Very Much. You are the best. For me 6 stars ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ !
Hinde
Hinde
14:21 22 Oct 21
Super vriendelijke mensen! Helpen je goed. Kom er al een aantal jaar en wordt elke keer goed geholpen! 🙂
Siobhan Kennedy
Siobhan Kennedy
12:24 10 Oct 21
Service with a smile, from a warm and helpful family run business. Excellent after care and advice. Good quality options at an affordable price
Loes van den Hoven
Loes van den Hoven
12:34 25 Sep 21
Ontzettend fijne mensen die echt de tijd voor je nemen om te kijken wat het beste bij je past. Als ik er na weken terug kom weten ze nog precies waar we het over gehad hebben, van werk tot hobby’s tot vakantieplannen. Vragen, opmerkingen... en/of klachten over de aangeschafte bril worden serieus genomen en waar nodig opgepakt. Ik ben heel blij dat ik deze optiek gevonden heb!De monturen zijn wel wat duurder dan bij de gemiddelde keten, (glazen komen redelijk overeen) maar dat is het wat mij betreft zeker waard, zeker door de vrij grote oogafwijking die ik heb. De laatste keer bij een keten kreeg ik niet het gevoel dat de oogmeting erg goed gedaan werd en bij Van der Geest kwam de meting én het montuur uitzoeken zowel professioneel als persoonlijk over. Kortom, een echte aanrader!lees verder
Iris Blesgraaf
Iris Blesgraaf
18:28 24 Sep 21
Mijn eerste bril uitzoeken was best spannend, maar ik ben goed geholpen door aardige mensen. De oog test was erg nauwkeurig en ik kreeg de tijd om een bril uit te zoeken die goed bij mijn past. Erg fijn.
Diana Molenaar (NL)
Diana Molenaar (NL)
07:26 17 Sep 21
Ik heb weer een super mooie bril uitgekozen bij Vd Geest optiek. Ik werd heel goed geholpen en ben ontzettend blij met de service. Top winkel!
Masha Bogaart
Masha Bogaart
09:27 12 Sep 21
Van der Geest optiek is een hele fijne winkel waar wij al jaren als gezin komen!!Mooie producten van goede kwaliteit, van brillen tot lenzen.Vooral de service is top!!Het is Roy en Lian nooit te veel en ze staan altijd voor je klaar.En... niet onbelangrijk...het is een warme en gezellige sfeer als je binnen komt!!Blij met onze opticien!!lees verder
Michiel de Haas-Riffault
Michiel de Haas-Riffault
16:11 13 Aug 21
Lian en Roy zijn twee zeer gastvrije mensen. Bij van der Geest optiek is het warm en gezellig.De collectie is smaakvol en ruimschoots voldoende om uit te kiezen. En ook de hulp en het advies bij de keuze is prettig.Even zo belangrijk... (misschien nog wel belangrijker dan alles) vind ik de professionele en zorgvuldige oogmeting.Bedankt!lees verder
mieke kuijk
mieke kuijk
08:16 06 Aug 21
Dit is een superfijne zaak waar wij altijd goed en professioneel worden geholpen. Wij komen er al jaren, en hopen er nog jaren te komen!
Job Willemse
Job Willemse
14:32 28 Jul 21
Wat een vriendelijke mensen. Ze nemen alle tijd voor je, topservice. Daarbij hebben ze ook nog eens -niet onbelangrijk- hele mooie brillen. Ook de koffie was heerlijk!
Bibiche Klok
Bibiche Klok
13:16 28 Jul 21
Nogmaals veel dank voor de fantastische service! Als ik weer een bril nodig heb weet ik waar ik heen moet!
Alex Baltus
Alex Baltus
14:52 17 Jul 21
Hele fijne optiek met een fantastische service! Inmiddels 2 mooie brillen op sterkte gekocht. Vanwege vakantie wisten ze zelfs me zonnebril met 2 dagen te leveren! Kan niet beter!
Vincent
Vincent
12:24 22 Jun 21
Ik kom al ruim twintig jaar bij Van der Geest Optiek. Warme mensen met hart voor de zaak en hart voor de klant. Kundig, geïnteresseerd, behulpzaam en oprecht! Lian en Roy komen met goede adviezen en zijn eerlijk.Ik kom er graag!
varsha pridhivi
varsha pridhivi
13:51 28 May 21
Professional and had a great experience in getting safety glasses customized for me. Very friendly staff as well!
Sarp Sozdinler
Sarp Sozdinler
10:30 12 May 21
A lovely family business run by the most patient, helpful couple. As a first-time prescription wearer, they walked me through the process from the moment I stepped into the store until I left it very happy and satisfied with my decision... and with a much better knowledge of my body and the world of eyewear. Thank you!lees verder
Paulo Di Gioia
Paulo Di Gioia
14:00 10 May 21
Erg goede service! Zeer tevreden met de bril die ik heb gekocht en met de hulp die ik kreeg bij het fixen van de afgebroken beugel.
Lucia Caporuscio
Lucia Caporuscio
12:46 01 May 21
I came back to order new lenses and this time also to choose some new frames. I was once more very happy with the service and the advice provided! Lian and Roy put a lot of care in their work 🙂
C Pol
C Pol
20:47 21 Apr 21
Altijd weer fijn om bij Van der Geest optiek langs te gaan. Ik ben al zeker 10 jaar klant. Mooie brillen, goede service en gezellig.
Anoniem Anoniem
Anoniem Anoniem
13:42 24 Feb 21
Zeer prettige omgang, gedegen advies en denken goed mee om tot een passende oplossing te komen. Aanrader!
Agnes Schreurs
Agnes Schreurs
11:12 24 Nov 20
Naast dat Roy en Lian de LIEFSTE mensen, heel geïnteresseerd in jou als persoon zijn en altijd veel tijd voor je nemen, is dit in mijn optiek 😉 de béste opticien van Haarlem e.o.. Ik kom hier al meer dan 20 jaar met veel plezier voor het... 'praatje pot' en heel graag omdat ik ALTIJD héél tevreden met precies de juiste bril weer naar huis ga. Ze denken altijd met je mee, ook qua budget en aanbiedingen en zorgen ervoor dat je bril, wat soms best een handicap kan zijn, gewoon een sierraad is wat je heel graag draagt!Ik heb ooit eens één uitstapje gemaakt naar een andere opticien. Ik viel voor zo'n 'fijne' aanbieding (twee = één) en kwam bekaaid af met 2 brillen die volledig én niet bij mij als persoon pasten én óók nog eens de verkeerde lenzen hadden.Ook in de nazorg / service zijn ze steengoed. Je kunt altijd even binnenlopen om je bril nét nog even ietsjes beter af te laten stellen, je vragen te stellen of om ze gewoon even te laten weten hoe blij je met je nieuwe bril bent!Lang verhaal kort: ik ben ruim 20 jaar méér dan tevreden over Van der Geest Optiek en het moet écht héél raar lopen, wil ik ooit nog veranderen.lees verder
D Y
D Y
13:59 04 Jul 20
I stopped by for a long holiday awhile back and needed help replacing my glasses. They were really friendly and professional and took time to help me. Shortly after I received my glasses no problem. Thank you!
Volgende beoordelingen
js_loader

Contact

Komt u langs?

Onze winkel zit in de Generaal Cronjestraat 15 te Haarlem, NH. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen.

Over ons

Onze historie

Misschien wilt u meer te weten komen over Van der Geest Optiek. Hier kunt u meer lezen over ons en onze voorgangers. 

Diensten en services

Kunnen wij u helpen?

Of wilt u weten wat voor diensten en services wij leveren? Bekijk onze “Diensten” pagina om te kijken of wij u kunnen helpen.