rEviews

De klant is koning

Voor onze winkel hebben we vooral gekozen voor monturen van zelfstandige merken. Gericht op de monturen, het ambacht, de mooie materialen/glazen en de historie van de leveranciers. Mede hierdoor kunnen wij de beste combinatie van service en kwaliteit bieden en dat is te zien aan de klanten die met een glimlach onze winkel weer verlaten.

Omdat Van der Geest Optiek zich focust op een kleine doelgroep kunnen wij ons maximaal inzetten voor ieder individueel. Persoonlijk advies om zo een hechte band met onze klanten te krijgen. Kom ook eens langs onze winkel en proef onze gastvrijheid.

Als u al bekent bent met ons, dan waarderen wij het heel erg als u een goede review achterlaat.

Van der Geest Optiek
4.9
Gebaseerd op 38 recensies
powered by Google
Diana Molenaar (NL)
Diana Molenaar (NL)
07:26 17 Sep 21
Ik heb weer een super mooie bril uitgekozen bij Vd Geest optiek. Ik werd heel goed geholpen en ben ontzettend blij met de service. Top winkel!
Masha Bogaart
Masha Bogaart
09:27 12 Sep 21
Van der Geest optiek is een hele fijne winkel waar wij al jaren als gezin komen!!Mooie producten van goede kwaliteit, van brillen tot lenzen.Vooral de service is top!!Het is Roy en Lian nooit te veel en ze staan altijd voor je klaar.En... niet onbelangrijk...het is een warme en gezellige sfeer als je binnen komt!!Blij met onze opticien!!lees meer
Michiel de Haas-Riffault
Michiel de Haas-Riffault
16:11 13 Aug 21
Lian en Roy zijn twee zeer gastvrije mensen. Bij van der Geest optiek is het warm en gezellig.De collectie is smaakvol en ruimschoots voldoende om uit te kiezen. En ook de hulp en het advies bij de keuze is prettig.Even zo belangrijk... (misschien nog wel belangrijker dan alles) vind ik de professionele en zorgvuldige oogmeting.Bedankt!lees meer
mieke kuijk
mieke kuijk
08:16 06 Aug 21
Dit is een superfijne zaak waar wij altijd goed en professioneel worden geholpen. Wij komen er al jaren, en hopen er nog jaren te komen!
Job Willemse
Job Willemse
14:32 28 Jul 21
Wat een vriendelijke mensen. Ze nemen alle tijd voor je, topservice. Daarbij hebben ze ook nog eens -niet onbelangrijk- hele mooie brillen. Ook de koffie was heerlijk!
Bibiche Klok
Bibiche Klok
13:16 28 Jul 21
Nogmaals veel dank voor de fantastische service! Als ik weer een bril nodig heb weet ik waar ik heen moet!
Alex Baltus
Alex Baltus
14:52 17 Jul 21
Hele fijne optiek met een fantastische service! Inmiddels 2 mooie brillen op sterkte gekocht. Vanwege vakantie wisten ze zelfs me zonnebril met 2 dagen te leveren! Kan niet beter!
Vincent
Vincent
12:24 22 Jun 21
Ik kom al ruim twintig jaar bij Van der Geest Optiek. Warme mensen met hart voor de zaak en hart voor de klant. Kundig, geïnteresseerd, behulpzaam en oprecht! Lian en Roy komen met goede adviezen en zijn eerlijk.Ik kom er graag!
varsha pridhivi
varsha pridhivi
13:51 28 May 21
Professional and had a great experience in getting safety glasses customized for me. Very friendly staff as well!
Sarp Sozdinler
Sarp Sozdinler
10:30 12 May 21
A lovely family business run by the most patient, helpful couple. As a first-time prescription wearer, they walked me through the process from the moment I stepped into the store until I left it very happy and satisfied with my decision... and with a much better knowledge of my body and the world of eyewear. Thank you!lees meer
Paulo Di Gioia
Paulo Di Gioia
14:00 10 May 21
Erg goede service! Zeer tevreden met de bril die ik heb gekocht en met de hulp die ik kreeg bij het fixen van de afgebroken beugel.
Lucia Caporuscio
Lucia Caporuscio
12:46 01 May 21
Very professional and caring service! I had an eye-test and ordered some contact lenses, will definitvely come back (the glasses selection looks really good too), highly recommended.
C Pol
C Pol
20:47 21 Apr 21
Altijd weer fijn om bij Van der Geest optiek langs te gaan. Ik ben al zeker 10 jaar klant. Mooie brillen, goede service en gezellig.
Anoniem Anoniem
Anoniem Anoniem
13:42 24 Feb 21
Zeer prettige omgang, gedegen advies en denken goed mee om tot een passende oplossing te komen. Aanrader!
Agnes Schreurs
Agnes Schreurs
11:12 24 Nov 20
Naast dat Roy en Lian de LIEFSTE mensen, heel geïnteresseerd in jou als persoon zijn en altijd veel tijd voor je nemen, is dit in mijn optiek 😉 de béste opticien van Haarlem e.o.. Ik kom hier al meer dan 20 jaar met veel plezier voor het... 'praatje pot' en heel graag omdat ik ALTIJD héél tevreden met precies de juiste bril weer naar huis ga. Ze denken altijd met je mee, ook qua budget en aanbiedingen en zorgen ervoor dat je bril, wat soms best een handicap kan zijn, gewoon een sierraad is wat je heel graag draagt!Ik heb ooit eens één uitstapje gemaakt naar een andere opticien. Ik viel voor zo'n 'fijne' aanbieding (twee = één) en kwam bekaaid af met 2 brillen die volledig én niet bij mij als persoon pasten én óók nog eens de verkeerde lenzen hadden.Ook in de nazorg / service zijn ze steengoed. Je kunt altijd even binnenlopen om je bril nét nog even ietsjes beter af te laten stellen, je vragen te stellen of om ze gewoon even te laten weten hoe blij je met je nieuwe bril bent!Lang verhaal kort: ik ben ruim 20 jaar méér dan tevreden over Van der Geest Optiek en het moet écht héél raar lopen, wil ik ooit nog veranderen.lees meer
D Y
D Y
13:59 04 Jul 20
I stopped by for a long holiday awhile back and needed help replacing my glasses. They were really friendly and professional and took time to help me. Shortly after I received my glasses no problem. Thank you!
Thomas T C
Thomas T C
09:36 16 Nov 17
Nice and beautiful shop
Volgende beoordelingen

Contact

Komt u langs?

Onze winkel zit in de Generaal Cronjestraat 15 te Haarlem, NH. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen.

Over ons

Onze historie

Misschien wilt u meer te weten komen over Van der Geest Optiek. Hier kunt u meer lezen over ons en onze voorgangers. 

Diensten en services

Kunnen wij u helpen?

Of wilt u weten wat voor diensten en services wij leveren? Bekijk onze “Diensten” pagina om te kijken of wij u kunnen helpen.