Selecteer pagina

Brilmode

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van daglenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.

Als er buiten extreme lichtomstandigheden zijn, zullen deze brillenglazen uw ogen hier bescherming tegen bieden. Sportbrillen weerhouden UV-stralen, wind, kou, schittering en water ervan uw ogen te belemmeren of wellicht te beschadigen.

Briltypes

De soorten brillen die wij verkopen voor tijdens het sporten

Brilmode

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van daglenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn. Als er buiten extreme lichtomstandigheden zijn, zullen deze brillenglazen uw ogen hier bescherming tegen bieden. Sportbrillen weerhouden UV-stralen, wind, kou, schittering en water ervan uw ogen te belemmeren of wellicht te beschadigen.

Doordat een sportbril een licht gewicht en perfecte pasvorm heeft, zal de aanwezigheid van de bril amper merkbaar zijn. Ook zullen onverwachte bewegingen of trillingen er niet voor zorgen dat de bril afzakt.

Er zijn natuurlijk veel uiteenlopende sporten te beoefenen, en het is van belang dat de sportbril goed past bij jouw sportactiviteit. Van der Geest Optiek kunt u hierbij optimaal adviseren. De brillenglazen hebben specifieke functionele kleuren, met als doel jouw zicht en daarmee jouw sportprestaties te verbeteren.

Bollé sportbrillen omgeving bergen foto
bollé sportbrillen zonnebril horizontaal
Cebe sportbrillen zonnebril vierkant 1
Cebe sportbrillen zonnebril vierkant 2

Diensten

Diensten omtrent brillen

Reparaties

Brilreparaties

Kleine brilreparaties: Losse schroefjes vastzetten, zo nodig vervangen van neuspads, brilveren afstellen, oortips aanpassen en reinigen van de bril. Alle kleine reparaties zijn kosteloos. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Dat noemen we de gratis levenslange service

Grote brilreparaties: Zoals het solderen, lassen en lijmen van een breuk of het plaatsen van een nieuw onderdeel nemen meer tijd in beslag. We overleggen samen met u wat de kosten zijn en wanneer u uw gerepareerde bril weer op kunt halen.

Onderhouden

Zelf bril onderhouden

  • Spoel uw bril af onder stromend, handwarm water om zo stof en ander vuil te verwijderen. Reinig daarna de glazen met een bril schoonmaakspray.
  • Gebruik nooit glasreiniger, zeep of andere schoonmaakmiddelen. Dit kan de beschermlaag van het montuur en de glazen beschadigen.
  • Maak gebruik van een brillendoekje, bij voorkeur een microvezel doekje. Tissues of keukenpapier raden wij af, omdat dit mogelijk houtvezels bevat. Dit kan de glazen beschadigen.
  • Leg uw bril nooit op de glazen neer.
  • Bewaar uw bril in een brillenkoker.

Diensten

Onze andere diensten

Naast de diensten omtrent brilmode doet Van der Geest Optiek nog veel meer, denk aan contactlenzen of oogzorg.

Lees meer over ons andere diensten door op de onderstaande knop te drukken.