Selecteer pagina

Laatst geĆ¼pdate op 21 juni 2022

TREE Spectacles

De monturen van Tree Spectacles zijn een schitterende combinatie van Italiaans design en Japans handwerk. De frames zijn ontworpen en ontwikkeld in Italiƫ, maar met de hand vervaardigd in Japan.
TREE Spectacles te koop bij Van der Geest Optiek - paars

Italiaans design, Japans handwerk

De monturen van Tree Spectacles zijn een schitterende combinatie van Italiaans design en Japans handwerk. De frames zijn ontworpen en ontwikkeld in Italiƫ, maar met de hand vervaardigd in Japan. Met het doel om een perfect brilmontuur te creƫren slaat Tree Spectacle een brug tussen kunst, technologie en design. Na jarenlang alleen houten frames te hebben gemaakt hebben ze nu ook monturen met koolstofvezel in de collectie. Maak nu kennis met de nieuwe Luxury and Design-collectie.

Exclusieve materialen

Tree Spectacles produceert handgemaakte brillen van alleen de meest hoogwaardige materialen. Door hun passie voor exclusiviteit maken ze lichtgewicht frames van exclusieve materialen. Gemaakt door de beste ambachtslieden met geavanceerde technologieƫn. De monturen blinken uit door hun tegenstellingen: lichtheid en gewicht, licht en schaduw, het oude en het moderne reproduceren.

Houten brillen

De frames van Tree Spectacles zijn gemaakt met behulp van een ambachtelijk proces, waarbij lagen van houtlaminaat worden gelijmd met afwisselende lagen koolstofvezel. Door hout op deze speciale manier te gebruiken is het frame flexibeler en daardoor sterker.

Titanium brillen

Naast de houten modellen heeft Tree Spectacles ook een lijn met lichtgewicht titanium monturen. Deze lichte Japanse titanium frames wegen slechts 8 gram en hebben een prachtige, minimalistische uitstraling.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan gelijk passen in onze winkel of bekijk ze eerst online in onze webshop! U bent van harte welkom inĀ onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. CronjĆ©straat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Oogmeting

Oogmeting

Een oogmeting is het meten van de benodigde brilsterkte. Oogmetingen en andere evaluaties worden uitgevoerd door een gediplomeerd opticien. De oogmeting is altijd gratis als u een montuur, glazen of contactlenzen aanschaft. Onze Senior opticien (MBO Optometrist) heeft al meer dan 40 jaar ervaring.

Monkeyglasses

Monkeyglasses

De bouwstenen voor het Monkey glasses DNA werden in 2009 gelegd, sindsdien is hun ontwerp filosofie ā€œer goed uitzien terwijl je goed doetā€. Monkeyglasses hebben een Scandinavische uitstraling en onze brillen zijn ontworpen voor de bewuste consument en bieden een duurzame keuze voor de grote groep mensen die een bril en zonnebril nodig heeft.