Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 21 juni 2022

TREE Spectacles

De monturen van Tree Spectacles zijn een schitterende combinatie van Italiaans design en Japans handwerk. De frames zijn ontworpen en ontwikkeld in Italië, maar met de hand vervaardigd in Japan.
TREE Spectacles te koop bij Van der Geest Optiek - paars

Italiaans design, Japans handwerk

De monturen van Tree Spectacles zijn een schitterende combinatie van Italiaans design en Japans handwerk. De frames zijn ontworpen en ontwikkeld in Italië, maar met de hand vervaardigd in Japan. Met het doel om een perfect brilmontuur te creëren slaat Tree Spectacle een brug tussen kunst, technologie en design. Na jarenlang alleen houten frames te hebben gemaakt hebben ze nu ook monturen met koolstofvezel in de collectie. Maak nu kennis met de nieuwe Luxury and Design-collectie.

Exclusieve materialen

Tree Spectacles produceert handgemaakte brillen van alleen de meest hoogwaardige materialen. Door hun passie voor exclusiviteit maken ze lichtgewicht frames van exclusieve materialen. Gemaakt door de beste ambachtslieden met geavanceerde technologieën. De monturen blinken uit door hun tegenstellingen: lichtheid en gewicht, licht en schaduw, het oude en het moderne reproduceren.

Houten brillen

De frames van Tree Spectacles zijn gemaakt met behulp van een ambachtelijk proces, waarbij lagen van houtlaminaat worden gelijmd met afwisselende lagen koolstofvezel. Door hout op deze speciale manier te gebruiken is het frame flexibeler en daardoor sterker.

Titanium brillen

Naast de houten modellen heeft Tree Spectacles ook een lijn met lichtgewicht titanium monturen. Deze lichte Japanse titanium frames wegen slechts 8 gram en hebben een prachtige, minimalistische uitstraling.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan gelijk passen in onze winkel of bekijk ze eerst online in onze webshop! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.

Sportbrillen

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.