Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 22 juni 2022

Mexx Eyes

Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus. Denk er over na. Zo ben jij hier gekomen, en zo is Mexx hier ook.
Mexx brillen te koop bij Van der Geest Optiek in Haarlem

Sinds 1986

De datum was 1986. De plaats was Amsterdam en de visionair was een man met de naam Rattan Chadha. In 1986 nam Rattan Chadha zijn twee merken, Moustache, zijn herenmerk (M), en Emanuelle, zijn damesmerk (E), en voegde zich bij hen om een ​​nieuw merk te creëren. Hij bezegelde de wedstrijd met twee kussen (xx): Mexx

Sindsdien ontwerpen we kwaliteitsmode en accessoires die geïnspireerd zijn op de energie en de drukte van de stad. Onze lijnen zijn Mexx Women, Men, Kids en Accessories maar ook Mexx Scents en Mexx Eyes.

Het leven begint met xx

Sinds 1989 creëren we brillen die een weg vinden in het leven. Monturen die, eenmaal ontdekt, gedragen en geliefd zullen worden en een deel van je leven zullen uitmaken, ongeacht de gelegenheid. Alledaagse brillen voor echte mensen. Mensen die, net als wij, het leven ten volle leven en liever echt zijn dan perfect.

Werkelijk. Denk er over na. Zo ben jij hier, en zo zijn wij hier ook. Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe “look”, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

PENN&INK N.Y Eyewear

PENN&INK N.Y Eyewear

De geschiedenis van Penn&Ink clothing begint in de jaren zestig in Brooklyn NY: de jonge en rebelse modeontwerper Maureen J. Penn en Stanley Ink, een zoon uit een prominente kleermakersfamilie. En het merk Penn en Ink is geboren.

Bloomdale Eyewear

Bloomdale Eyewear

Bij Bloomdale weten ze zo goed te spelen met kleur dat de brillen haast te vergelijken zijn met het verfpalet van een artistieke kunstenaar. Een palet waarin subtiele kleuren samenkomen en in harmonie met elkaar samenwerken. Door dit spel van kleur weet het label elk design op een subtiele wijze uniek te maken.

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE brillen

PAUL & JOE is een Frans modemerk. Dit wereldberoemde modelabel maakt ook prachtige dames-, heren- en kinderbrillen. Zowel de brillen als de zonnebrillen van PAUL & JOE zijn levendig, fris en een tikkeltje retro.