Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 22 juni 2022

Mexx Eyes

Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus. Denk er over na. Zo ben jij hier gekomen, en zo is Mexx hier ook.
Mexx brillen te koop bij Van der Geest Optiek in Haarlem

Sinds 1986

De datum was 1986. De plaats was Amsterdam en de visionair was een man met de naam Rattan Chadha. In 1986 nam Rattan Chadha zijn twee merken, Moustache, zijn herenmerk (M), en Emanuelle, zijn damesmerk (E), en voegde zich bij hen om een ​​nieuw merk te creëren. Hij bezegelde de wedstrijd met twee kussen (xx): Mexx

Sindsdien ontwerpen we kwaliteitsmode en accessoires die geïnspireerd zijn op de energie en de drukte van de stad. Onze lijnen zijn Mexx Women, Men, Kids en Accessories maar ook Mexx Scents en Mexx Eyes.

Het leven begint met xx

Sinds 1989 creëren we brillen die een weg vinden in het leven. Monturen die, eenmaal ontdekt, gedragen en geliefd zullen worden en een deel van je leven zullen uitmaken, ongeacht de gelegenheid. Alledaagse brillen voor echte mensen. Mensen die, net als wij, het leven ten volle leven en liever echt zijn dan perfect.

Werkelijk. Denk er over na. Zo ben jij hier, en zo zijn wij hier ook. Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.

Sportbrillen

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.