Laatst geüpdate op 22 juni 2022

Mexx, monturen die gedragen en geliefd zullen worden.

Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus. Denk er over na. Zo ben jij hier gekomen, en zo is Mexx hier ook.
Mexx brillen te koop bij Van der Geest Optiek in Haarlem

Sinds 1986

De datum was 1986. De plaats was Amsterdam en de visionair was een man met de naam Rattan Chadha.

In 1986 nam Rattan Chadha zijn twee merken, Moustache, zijn herenmerk (M), en Emanuelle, zijn damesmerk (E), en voegde zich bij hen om een ​​nieuw merk te creëren. Hij bezegelde de wedstrijd met twee kussen (xx): Mexx.

Sindsdien ontwerpen we kwaliteitsmode en accessoires die geïnspireerd zijn op de energie en de drukte van de stad. Onze lijnen zijn Mexx Women, Men, Kids en Accessories maar ook Mexx Scents en Mexx Eyes.

Het leven begint met xx

Sinds 1989 creëren we brillen die een weg vinden in het leven. Monturen die, eenmaal ontdekt, gedragen en geliefd zullen worden en een deel van je leven zullen uitmaken, ongeacht de gelegenheid. Alledaagse brillen voor echte mensen. Mensen die, net als wij, het leven ten volle leven en liever echt zijn dan perfect.

Werkelijk. Denk er over na. Zo ben jij hier, en zo zijn wij hier ook. Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe “look”, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Carven Eyewear

Carven Eyewear

Carven, opgericht in 1945 door Carmen de Tommaso, is een wereldwijd bekend high-end fashion merk.
Madame Carmen kreeg – omdat ze slechts 1,55 meter groot was – van haar moeder te horen dat ze nooit elegant zou kunnen zijn. Dat was de aanleiding om een eigen haute couture lijn te starten voor kleinere dames.

Einstoffen; Natuurlijke materialen zoals hout, steen of katoen.

Einstoffen; Natuurlijke materialen zoals hout, steen of katoen.

Einstoffen is een jong brillen- en modemerk dat in 2008 is opgericht door vier vrienden uit Zwitserland. Destijds hadden ze geen behoefte aan een voorspelbare carrière in het hamsterwiel. Ze wilden een avontuur – in hun eigen kleding en de wereld zien door hun eigen zonnebril.

Monkeyglasses biedt een duurzame keuze voor de bewuste consument.

Monkeyglasses biedt een duurzame keuze voor de bewuste consument.

De bouwstenen voor het monkeyglasses®-DNA werden in 2009 gelegd, sindsdien is onze ontwerpfilosofie “er goed uitzien terwijl je goed doet”. monkeyglasses® hebben een Scandinavische uitstraling en onze brillen zijn ontworpen voor de bewuste consument en bieden een duurzame keuze voor de grote groep mensen die een bril en zonnebril nodig heeft.