Selecteer pagina

Laatst geüpdate op 22 juni 2022

Mexx Eyes

Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus. Denk er over na. Zo ben jij hier gekomen, en zo is Mexx hier ook.
Mexx brillen te koop bij Van der Geest Optiek in Haarlem

Sinds 1986

De datum was 1986. De plaats was Amsterdam en de visionair was een man met de naam Rattan Chadha. In 1986 nam Rattan Chadha zijn twee merken, Moustache, zijn herenmerk (M), en Emanuelle, zijn damesmerk (E), en voegde zich bij hen om een ​​nieuw merk te creëren. Hij bezegelde de wedstrijd met twee kussen (xx): Mexx

Sindsdien ontwerpen we kwaliteitsmode en accessoires die geïnspireerd zijn op de energie en de drukte van de stad. Onze lijnen zijn Mexx Women, Men, Kids en Accessories maar ook Mexx Scents en Mexx Eyes.

Het leven begint met xx

Sinds 1989 creëren we brillen die een weg vinden in het leven. Monturen die, eenmaal ontdekt, gedragen en geliefd zullen worden en een deel van je leven zullen uitmaken, ongeacht de gelegenheid. Alledaagse brillen voor echte mensen. Mensen die, net als wij, het leven ten volle leven en liever echt zijn dan perfect.

Werkelijk. Denk er over na. Zo ben jij hier, en zo zijn wij hier ook. Mexx is een merk dat net als jij is geboren – beginnend met een kus.

Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom de verschillende correctie monturen dan passen in onze winkel! U bent van harte welkom in onze winkel in Haarlem.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Oogmeting

Oogmeting

Een oogmeting is het meten van de benodigde brilsterkte. Oogmetingen en andere evaluaties worden uitgevoerd door een gediplomeerd opticien. De oogmeting is altijd gratis als u een montuur, glazen of contactlenzen aanschaft. Onze Senior opticien (MBO Optometrist) heeft al meer dan 40 jaar ervaring.

Monkeyglasses

Monkeyglasses

De bouwstenen voor het Monkey glasses DNA werden in 2009 gelegd, sindsdien is hun ontwerp filosofie “er goed uitzien terwijl je goed doet”. Monkeyglasses hebben een Scandinavische uitstraling en onze brillen zijn ontworpen voor de bewuste consument en bieden een duurzame keuze voor de grote groep mensen die een bril en zonnebril nodig heeft.