Brilmode • Contactlenzen • Oogmeting

Laatst geüpdate op 19 mei 2023

ZEN Barcelona

ZEN Barcelona is geboren in Barcelona en de stad zit in zijn DNA. Voor ZEN is Barcelona een stad vol contrasten in perfecte balans. Een stad met historische gebouwen en avant-garde architectuur, waar wetenschap zich mengt met het goede leven, de zon en de heerlijke keuken. Barcelona is een dynamische stad die al de vormen en kleuren van ZEN inspireert.
ZEN Barcelona - damesmonturen - Haarlem

Zoals in de introductie al uitgelegd is, zijn de ZEN Barcelona brillenmodellen geïnspireerd op de stad Barcelona, net als de vormen en kleuren die in de ontwerpen worden gebruikt. Alle brillenmodellen worden ontwikkeld door designers, in slechts 6 maanden tijd worden ze gecreëerd en ontwikkeld tot een unieke en bijzondere bril, waarbij verschillende materialen worden gecombineerd zoals staal, aluminium, titanium etc…

Alle collecties betekenen een ontwerp- en productie-uitdaging. Toch verplicht ZEN zichzelf elk jaar om met nieuwe oplossingen, materialen en afwerkingen te komen die haar modellen tot een van de beste op de markt maken.

“Als we het model vinden dat ons het meest bevalt en past bij aan onze behoeften, vragen we ons af hoe we eruit zien, hoe we ons voelen of hoe we zijn. Al deze vragen die wij onszelf als brilgebruikers stellen, inspireren ZEN tot innovatie om de eindgebruiker tevreden te stellen wat betreft comfort en esthetiek.” – team ZEN Barcelona

Uitdagende kleurencombinaties en materialen

ZEN Barcelona is innovatief en wijkt niet voor een gedurfde materiaalkeuze. Zo vindt u monturen met exclusief gepatenteerde scharnieren ‘hPipe’ en metaal gegraveerde modellen. We zien felle kleuren zoals kleurrijk blauw, felrood of neon terug in de brillen. Dit in combinatie met een neutrale kleur als havana, bruin of zwart. Sommige brillen hebben ook een mix van lichte kleuren met transparant acetaat.

Kom deze collectie in onze winkel in Haarlem passen. Het passen van brillen is natuurlijk altijd gratis dus kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Kom langs!

Bent u op zoek naar een nieuw montuur of een zonnebril? Kom dan eens langs in de Gen. Cronjéstraat 15, Haarlem. Bij ons vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen voor een nieuwe ‘look’, van huismerk tot betaalbare merkmonturen.

Kinderbril red jongen glad haar wit

Gerelateerde berichten

Wat is fixatie disparatie?

Wat is fixatie disparatie?

Bij deze visuele disfunctie, die veroorzaakt wordt omdat de ogen niet goed samenwerken, nemen de hersenen de twee beelden van de ogen niet correct als een beeld waar.

Sportbrillen

Sportbrillen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u maximaal scherp zicht hebt. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van contactlenzen, maar een andere optie zou het dragen van een sportbril zijn.

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Of je nu op het strand, in de stad of in de bergen bent, een goede zonnebril is niet alleen een mode-accessoire, maar ook een essentieel onderdeel van je dagelijkse bescherming tegen de zon. Bij onze winkel hebben we een breed scala aan zonnebrillen van de hoogste kwaliteit, die niet alleen stijlvol zijn, maar ook effectief beschermen tegen schadelijke UV-stralen.